Fontos Ismeretek

A jelen időkben már nem csak az elődeink bölcsei által reánk hagyományozott tanításokban való hitünk, de a mai tudomány által megvizsgált és alátámasztott tények is bizonyítják, hogy a tudati erőink rendezőhatással bírnak.

„A tudomány gyors ütemben zárkózik fel az ókori bölcsességhez. Világunk megváltoztatásához cselekvésre van szükség, de a cselekvésnek a béke, a szeretet, az együttműködés és a megértés helyéről kell származnia.”

Kimondhatjuk, hogy a meditáció és a szándék irányítása a megváltoztatni kívánt dolgok felé a cselekvés alapja. Ha változunk belül, akkor a külvilág is vele együtt változik, és éppen ez történik a bolygónkon. Ha a szívünk a megfelelő helyen van, és a szándékaink tiszták, akkor a szükséges változtatások végrehajtásával a szükséges lehetőségeket is megteremtjük. Ezért fontos a tudat szerepének elismerése. Nagyon fontos szerepet játszik a globális változás tömeges léptékben történő létrehozásában.

Sok éven át tudósok tanulmányozták a tudat szerepét, hogy miképpen befolyásolhatja közvetlenül a fizikai anyagi világunkat, és sok olyan kutatást is publikáltak, amelyek egyértelműen azt mutatják, hogy a tudat és az általunk érzékelt fizikai anyagi világ közvetlenül összefonódnak egymással.

“A Megfigyelések nem csak megzavarják a mért értékeket, hanem létre is hozzák azokat… Arra kényszerítjük (az elektront), hogy vegyen fel egy határozott pozíciót… Mi magunk hozzuk létre a mérés eredményeit.”

“Az új fizika alapvető megállapítása azt is elismeri, hogy a megfigyelő teremti a valóságot. Megfigyelőként személyes résztvevői vagyunk a saját valóságunk létrehozásának. A fizikusok kénytelenek elismerni, hogy az univerzum egy “mentális” konstrukció.” Sir James Jeans úttörő fizikus azt írta: “A tudás áramlása egy nem mechanikus valóság irányába halad; az univerzum kezdetben sokkal inkább egy nagy gondolat volt, mint egy nagy gépezet. Már nem tűnik úgy, hogy az elme egy véletlen betolakodó az anyag birodalmába, hanem inkább a dolgok birodalmának teremtőjeként és kormányzójaként tekinthetünk rá.”

R. C. Henry, “The Mental Universe”; Nature 436:29, 2005
forrás


Nem mondhatjuk meg embertársainknak, hogy mit tegyenek, de elmondhatjuk, hogy Mi mit teszünk, immár több ezren!
Felelősen alkalmazzuk kapott képességeinket és eszközeinket, tudatosan hatást gyakorolva ezzel a jövőnk alakulására, a Magyar Teremtő Szerben meghatározott jövőképek megvalósulása érdekében.

Miután megvizsgáltad a Magyar Teremtő Szer tartalmát, megértetted célját, s megérezted a benned megvalósult érzést, és az általa mozgásba hozott erőket, képes vagy eldönteni teremtesz-e velünk, akarsz-e olyan világban élni, mely e Szer jövőképeiben meghatározásra került.

Minden eszközzel és képességgel rendelkezel ahhoz, hogy képes legyél megteremteni egy szeretet alapú, igazságos és tudatosan jóléti életkörnyezetet. A Teremtő által megalkotott létezés rendszerében, Te hatást gyakorolsz a jövődre, élettered és környezeted alakulására, a bekövetkező megtapasztalásaidra, akár tudatában vagy ennek akár nem. Ha hiszel benne, ha nem mindenképpen hatást gyakorolsz jövődre és környezetedre.

Tedd meg magadért, szeretteidért, hozzátartozóidért, barátaidért, embertársaidért, minden élőért és élettelenért!!!

Tégy egy próbát. Egy hold hónapon át, 28 napon keresztül, hallgasd meg naponta egyszer. Nem veszíthetsz semmit, de nagyon sokat nyerhetsz vele, neked és környezetednek is
minőségi életet teremthetsz.

Érezni fogod belül és kívül is rendező hatását, gyógyulásban, a céltalanság, kilátástalanság és a tehetetlenség érzésének feloldódásában, a kiút felismerésében, a életszemléleted változásában, életerőd növekedésében, a környezeted reád megnyilvánuló hatásaiban.

Mindenkinek egyéni felelőssége, jelenlegi és eljövendő életeinek okozója, hogy kapott képességeit és eszközeit felelősséggel és mindannyiunk érdekeit szolgáló módon alkalmazza-e.

Szeretetet, tudatosságot és bölcsességet kívánok mindenkinek, áldás legyen létünkön,

Bódi Tibor Subás

 Jelen időszak jelentősége